| jam Rida.. | |
|
+3big_man_gg e-qarta-gg-army a-dmin 7 posters |
Autori | Mesazh |
---|
a-dmin
Numri i postimeve : 4 Registration date : 10/11/2007
| Titulli: jam Rida.. Sat Nov 10, 2007 4:58 pm | |
| un di qka boj .e qka maroj .. ama ti qata qe e ki ne krah veq ta shurshion.. ma mir ish te shpia..se nuk te vyn tani as thmija.. se un jam kopil ..e nuk mendoj per neser.. veq qata qe e ki ti ..ruma per mas neser | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: d-dardan Mon Nov 12, 2007 9:19 am | |
| ni dardan ni luan po fluturon si ajroplan kan pe don pe han... se s'guxon njeri i gjall mem dal pėr ball me qka ki te shkatrroj t'likfidoj kerkujt rrafsh sja boj, po nanen ja shuloj. |
|
| |
e-qarta-gg-army
Numri i postimeve : 23 Registration date : 09/11/2007
| Titulli: .. Tue Nov 13, 2007 7:36 am | |
| un po du me u shty me dard karin.. qe po i thojka vetiti me siguri esht ky esht katun kaq un shifem ne freestyle qao klm kiss | |
|
| |
big_man_gg
Numri i postimeve : 4 Registration date : 09/11/2007
| Titulli: na Tue Nov 13, 2007 8:04 am | |
| na shkrujm qa dim/ e dim qa shkruj/ se jemin qeshtu/ qysh jemi/ krej GL e KS/ kur te bami bashk/ dridhet toka/ | |
|
| |
SLLiCi
Numri i postimeve : 24 Age : 31 Registration date : 10/11/2007
| Titulli: Re: jam Rida.. Thu Nov 15, 2007 7:38 am | |
| Kjo nuk eshte prevoj// ti me ma mar ngoj hecc more// budall se tlidhi me ni// toj se tash ke hy nket prishten// loj nana jote mu ma mer ngoj// ohohoh sa lezet nanes// tane pidhi po i kerset o hajvan// mos mu shit gangster se ta baj// jeten terr se un jam// qassi njeri qe jetoj ne ferr// "RESPEKT PER GG" | |
|
| |
Liridoni
Numri i postimeve : 50 Registration date : 09/11/2007
| Titulli: liridoni Fri Nov 16, 2007 2:58 am | |
| Un Senin Qe e baj ju shkoni e vjedhni e Shitni une senin qe e maroj ju duheni me Honger un Senin Qe e Kam ju Se Kini Munoni be Bo po smuni eKam Nipin Reper Sllicin peder Vet Jom Gangster : | |
|
| |
SLLiCi
Numri i postimeve : 24 Age : 31 Registration date : 10/11/2007
| Titulli: Re: jam Rida.. Fri Nov 23, 2007 12:52 pm | |
| o pidh nane ti qa ki qa kari ke qu kry // mos po do me than pahiri se po do mu shty// une nuk jam thmi ftyren ta pshty // bane mdole para kejt me gjak ka me ti ly // ti q i nja ka nja edhe hiq nuk pritoj// kur tum dalsh pidh perpara e shomi kush deshtoj// | |
|
| |
Liridoni
Numri i postimeve : 50 Registration date : 09/11/2007
| Titulli: liridoni Tue Nov 27, 2007 5:08 pm | |
| Jo Pidh nonen Nuk shtyna me ty // se je hala Fmi Ta Boj Ni sene veq // met shti me kajt si Fmi je i vogel // veshesh gjon si shapshell bon sene // pa lidhje fryhesh si Fmi idot Laper // majmun peder menon mu shty me // Me T'Fort je Fmi i pshurrt idiot i lisht // S'foli pahiri se sjam fmi foli me t'kajst // T'gjegi si Faks puf je fmi me pelena ohoho // a po do hala .... jo se likfidohesh krejt // Je Fmi me ta pshurr karjeren hala Gjyna // nese don dil apet...???././. | |
|
| |
nita_ks_15
Numri i postimeve : 7 Registration date : 26/12/2007
| Titulli: == Wed Dec 26, 2007 8:58 pm | |
| jom kon edhe ko me u kon me nafak verbalisht me ju llak | |
|
| |
festimi-05
Numri i postimeve : 7 Registration date : 26/12/2007
| Titulli: po valla Wed Dec 26, 2007 9:28 pm | |
| | |